Jdi na obsah Jdi na menu
 


 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

LatonyaNum - Recommendations: how to promote your unioncerhovice.estranky.cz

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.

Babylon cup 2015 - Pozvánka na letní turnaj

Ahoj, rádi bychom vás pozvali na 7. ročník letního turnaje v malé kopané BABYLON CUP 2015 v Jaroměři, který se odehraje 4. – 5. července 2015 a pravidelně se ho účastní kolem 130 týmů z celé ČR, ale i ze Slovenska a Polska. Více info zde - http://www.babyloncup.cz

Daniel Hnízdil - Brankářský kemp

Dobrý den ,rád by jsem Vás upozornil na naše stránky www.mladibrankari.cz,kde najdete více info o letních kempech konaných na začátku prázdnin.S pozdravem Hnízdil Daniel.

Standa - kineziologické tejpy

Vážení sportovní přátelé
Dovoluji si Vám nabídnout kinesiologické tejpy v našem nově otevřeném obchodě www.tapestore.cz
Naše tejpy Vám pomohou od bolesti svalů, kloubů a posunou hranice Vašeho výkonu.
V případě zájmu je možné pro sportovní kluby dohodnout individuální ceny.
Neváhejte a kontaktujte nás.
Těšíme se na Vaši návštěvu v našem obchodě.
www.tapestore.cz

fanda - Rozhodčí

V Cerhovicích ukázali rozhodčí, jak se dá zkurvit fotbal, blondýna na lajně měla u každé akce domácích praporek nahoře, když cerhovice daly gól v devadesáté minutě, tak po sobě všichni sudí koukali, co se to sakra stalo, pak se hrálo ještě šest minut, sudí dělal kouzla, poříčí kopalo v nastavení 4 vymyšlený přímáky, dokud nepadl gól.Při odchodu do kabin se sudí vysmíval divákům, za to dostal kelímkem od piva/s pivem.

M.Š. - Bitva ve Všeradicích

V oslabené sestavě jsme odjeli v neděli do Všeradic, tam chcalo, místní borci jezdili po prdeli a když Petr Kalivoda jednoho z nich hokejově nabral, tak se na něm vyřádilo půl jejich mančaftu včetně diváků a místního pomezního, prostě férový všeradický balvani, pamatujeme si ušatýho dacana s devítkou. M.Š.

UNION - KAPTEN

UZ JSEM DODAL OBLIBENY H . JINAK JSME PROHRALI. KO .KOT JEDEN ..V . TET TEPR CITIM SILU DO DALSICH ZAPASU..........KAPT.

UNION KAPTEN - UNION

TAK JSEM DLOUHO PREMEJSLEL A TAK TO DOPLNIM... DVA DOMACI MACE UNION-BREZOVA 5:1,A U-HOSTOMICE8-1.CO DODAT DARI SE ... VERIM ZE TO VYDRZI DO PRISTIHO ZAPASU VSERADICICH TO HRISTE MILUJU....:-)......KAPTEN

UNION - UNION KAPTEN

DNES JSME HRALI NA (NE) OBLIBENEM STADIONKU V BESTINE JAKO VZDY SRANDA CHLAPCI SI PLETOU FOTBAL S NECIM JINYM...A PROTO JSME JIM UKAZALI JAK SE TO HRAJE ..........KAPTEN.

KAPTEN - UNION

MILANKU UZDRAV SE CO NEJRIV DIKY DIKY DIKY .DNESNI PRVNI ZAPAS JSME HRALI ZE SILNYM SOUPEREM Z BROUM ,ZADNY NAZDARCI".NAS MANCAFT BYL SILNE POSILEN O NOVE DVA HRACE B MUZSTVA VAHOVE ALE POZOR OBA DALY PO GOLU A JESTE NAHRAVALI´+DVA HRACE S KADRU A MUZSTVA KTERY SI SVE ODVEDLY A POTVRDILY TO GOLAMA A DOBROU OBRANOU A SAMOZREJME ZBYTEK MANCAFTU .ALE ALE ALE PAK HLAVNE A BEZ JEJICH POMOCI BY TO NESLO JSOU TO NASI FANOUSCI......DIK KAPTEN........AJ.....HLAVNE SILU NA DALSI ZAPAS DO BESTINA JEDINE VIIIIITEZTVIIIIII

Fanda - Pan Altman

Bohužel už to nenì co driv a pan Altman nedela dobrou vizitku unionu a lepsi kdyz to tu ukonci.
Prijdu se podivat az v pristi sezone na 1.b. Tridu 1A trida tady skonci.

fanda - řepka

tak se nám srdcař řepka v rádiu ukázal, jsem zvědavý, co předvede na hřišti.

Človek ktery to zná - Nový union (díky míro a vedení)

Tak nam začiná nova sezona.... nový trenér... hraci sam jsem zvedavej jak to dopadne.Ale nesmíme zapomenout a prave dík patří za odvedenou praci od roku 2oo.něco, T r e n é r u m (hracum a vedení.) a samoz. F a n o u š k u m.A myslim že za tu dobu se tu odvedlo kus dobré práce .Na kterou jistě navaže nový trenér(láda)...tak do toho at se daří UNION CERHOVICE.....a komu se to nelibí tak to má..... blbý.

po - do

kop

Mlny - Podlesí - Střelci

Dobrý den, do střeleckých statistik naší soutěž mi chybí góly z vašeho posledního domácího zápasu s Dublovicemi. Mohl by mi sem, prosím, někdo napsat, kdo dával góly. Samozřejmě, že když budete vědět i góly Dublovic, zlobit se nebudu. Jinak tabulka střelců je zde: http://sokolpodlesi.unas.cz/acko-stat.html
Díky moc předem.

Martin - Re: Střelci

Posílám odpověď:
U.C. - Dublovice 4:2 (2:0)
střelci Mojžíš 2x, Grund, Pichlík J.

dummy008 - Souboj o první místo

Byl jsem se podívat o víkend na souboji o první místo v očekávání pohledného fotbalu. Fotbal pohledný byl, dokud nezačal úřadovat pan rozhodčí, společně s kumpány na lajnách. Nezlobte se na mě, ale ta snaha pomoci domácímu mužstvu byla do očí bijící, což potvrdila i nesmyslně odpískaná penalta a dva červené kartónky na straně hostů. Docela jsem se styděl, že jsem se šel podívat zrovna na Cerhovice!

to snad poznas z podpisu - Re: Souboj o první místo

Njn, když jsou prachy tak se může mazat i v poločase sezony a nemusí se čekat až na konec, dle toho jak se to vyvyne.........

Radek V. - Re: Souboj o první místo

Pokud se ti nelíbil výkon rozhodčích,obrať se na tým z Vonoklas . . . asi tak.

sportview - levné ukazatele skore

www.sportview.cz ceník na vyžádání