Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mořina - UNION B

B tým vstoupil do soutěže na hřiště Mořiny. Zápas probíhal za silného větru a chladného počasí. UNION nevstoupil do zápas šťastně v 5min po střele z vápna jsme obdrželi první gol. Po obdržené brance jsme stále hráli aktivně a díky silnému větru a dobře postaveného Marcela Kruphanzla jsme v 7min. srovnali. Hrálo se nahoru dolů a domácí v první půli měli dost šancí, aby zápas rozhodli.Škoda bylo, že jsme dostali před poločasem ve 42min gol do šatny.

Do druhé půle jsme vystřídali, na hřiště přišel Martin Vonásek a Karel Marchal.Obraz hry se postupně měnil, měli jsme dost šancí,ale gol ne a ne přijít. V 75min měl být nařízen na domácí pokutový kop na faul na Karla Fraňka,ale rozhodčí Sekyrka vše posoudil jinak. Touha vstřelit gol do sítě domácích byla velká. V 83min nádhernou přihrávkou Karla Fraňka si Jakub Hlavsa dobře míč připravil a přeloboval brankáře na 2:2.

Škoda neproměněných šancí,ale myslím že stav 2:2 je spravedlivý. Zápas kluci sehráli zodpovědně a disciplinovaně. Všem patří dík za předvedený výkon.

sestava:  R. Novák, J. Wild,J. Nosky, M. Huml, D. Procházka, V. Švejda, A.(45min. M. Vonásek) Větrovský, K. Franěk, M. Krumphanzl,(80min. L. Altman) J. Hlavsa, P. Kalivoda ( 45min. K. Marchal)

Na lavičce byl připraven V. Jiráň